Opvang

Overblijven op De Appel

Met ingang van het schooljaar 2018-2019 verzorgt Kober kinderlunch het overblijven op De Appel. De kinderen eten en drinken tussen de middag op school en mogen zich daarna nog lekker uitleven op het plein of lekker rustig in de overblijfruimte.

 

OverblijvenKober kinderlunch 

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor het overblijven? 

Kober kinderopvang heeft een digitaal aanmeldsysteem, waarbij de aanmelding bestaat uit 2 stappen: 

1. Aanmelden gegevens van uw kind, op welke school hij/zij zit en in welke groep. 

* Gaat uw kind voor het eerst overblijven bij Kober kinderopvang, meldt uw kind dan aan via de website: kober.flexkids.nl/aanvraag.

* Bent u al klant bij Kober kinderopvang, ga dan naar kober.flexkids.nl en log in met de inloggegevens voor Flexweb (dus niet van de ouder-app). 

 

2. Vastleggen van de overblijfdagen die u nodig hebt (vaste dagen of incidenteel). 

* Raadpleeg hiervoor de instructievideo’s op kober.nl/overblijven 

 

Bij vaste dagen overblijven kunt u tot 10.00 uur op de betreffende dag uw kind afmelden voor het overblijven. De overblijfbeurt brengen we dan niet in rekening. Bij incidentele overblijfdagen kunt u tot 10.00 uur op de betreffende dag uw kind aanmelden voor het overblijven. De vinkjes kunt u zelf aan- of uitzetten in het digitale aanmeldsysteem en niet meer via de e-mail. 

 

Wanneer kan ik mijn kind aanmelden voor het overblijven? 

Vanaf 16 juli 2018 kunt u bij Kober kinderopvang uw kind definitief opgeven voor het overblijven voor het schooljaar 2018-2019

. 

Hoe betaal ik het overblijven? 

U ontvangt per maand een factuur (achteraf) van de daadwerkelijk overgebleven dagen.

 

Buitenschoolse Opvang

Kinderdagverblijf Domino

Wij zijn een klein kinderdagverblijf in Roosendaal met 3 verticale groepen van maximaal 16 kinderen per groep van 0 t/m 4 jaar. En 1 BSO groep voor maximaal 20 kinderen van 4 t/m 12 jaar. Uw kind wordt door onze gediplomeerde leidsters opgevangen in een huiselijke sfeer met ruime speel- en ontwikkelingsmogelijkheden. Hierbij kijkt Domino naar de wensen en behoeften van het individuele kind en verzorgt opvang op maat voor ieder kind.

 

Wij zijn van mening dat onze dienstverlening erop gericht moet zijn om de leef-, studie- en werkmogelijkheden voor u als ouder te vergroten. Flexibiliteit staat bij ons daarom hoog in het vaandel. Wij werken dan ook uitsluitend met uren en niet met dagdelen en u heeft geen verplichte afname van uren. Mocht er onverhoopt iets veranderen in uw leef-, studie- of werksituatie en u heeft extra opvang nodig, dan is één telefoontje genoeg en het is geregeld.

 

Omdat we vinden dat kinderopvang niet alleen kwalitatief goed moet zijn, maar ook betaalbaar, brengen wij u uitsluitend de uren in rekening die u opgeeft, dit doen we zelfs tot op het kwartiertje af, zodat u nooit teveel betaalt. Wij rekenen ook geen inschrijfgeld.

 

Maar nog belangrijker vinden wij het om naast de u geboden flexibele oplossingen de kinderen een veilige en vertrouwde plek te bieden, d.m.v. een vaste groepsruimte, een vaste dagindeling en een vast team dat volgens een vast rooster werkt.

 

We hebben ook ruime openingstijden van 7.00 uur t/m 19.00 uur, zijn we ook vlakbij het centrum gelegen en vlakbij de oprit van de snelweg richting Bergen op Zoom, Rotterdam en Breda. Voor ouders die buiten Roosendaal werken is dit ideaal. U hoeft bij Domino pas de 20e van de maand uw rekening te voldoen. Dit omdat de belastingdienst de 15e van de maand uitbetaalt. Zo hoeft u niks voor te schieten.

 

Wij hebben al 18,5 jaar ervaring in de kinderopvang en doen dit met plezier. Als u weet wat goed is voor u en uw kind, dan kiest u natuurlijk voor Domino.

 

Nog 1 keer de voordelen van Domino voor u op een rijtje.

 

  Klein kinderdagverblijf met huiselijke sfeer.

  Opvang op maat voor uw kind door gediplomeerde leidsters.

  Ruime speel- en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw kind.

  Flexibele opvang met uren en geen verplichte afname.

  Ruime openingstijden 7.00 uur t/m 19.00 uur.

  Goede betalingsvoorwaarden.

  Geen inschrijfgeld.

  Goede locatie vlakbij centrum en oprit snelweg.

  Landelijke geregistreerd zie website Landelijk register kinderopvang

  18,5 jaar ervaring in de kinderopvang.

 

Als u meer wilt weten over Domino en/of u wilt een afspraak maken kunt u via de contactlink op onze website ( zie Info) contact opnemen. Een telefoontje mag natuurlijk ook.

 

Kober Kindcentra

Vanaf het schooljaar 2007 – 2008 hebben we als basisschool de plicht voor aansluiting te zorgen met buitenschoolse opvang wanneer de ouders hierom vragen. Ons bestuur, KPO, heeft in de afgelopen periode veelvuldig overleg gehad met diverse aanbieders. De organisatie die gekoppeld is aan De Appel is Kober Kindercentra. Dit is de grootste organisatie voor kinderopvang in West-Brabant. Zij bieden al op meer dan 60 locaties ruimte aan kinderen van nul tot dertien jaar om samen te spelen en op te groeien. Kober kindercentra heeft onder meer centra voor buitenschoolse opvang en werkt samen met gastouders. Voor ouders van De Appel bieden ze de volgende mogelijkheden:

 

  • Voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur tot 8.45 uur (opvang bij gastouders)
  • Naschoolse opvang vanaf 15.15 uur tot 18.00 uur (gastouders of BSO-Dol-fijn)
  • Woensdag 12.00 uur tot 18.00 uur (gastouders of BSO-Dol-fijn)
  • Vrije dagen 7.30 uur 18.00 uur (gastouders of BSO-Dolfijn)

 

Kinderen worden per taxi naar BSO Dol-fijn aan de Morelberg 102 gebracht (De taxikosten worden door Kober betaald). Tijdens de schoolvakanties gaat de opvang gewoon door. Het kan wel zijn dat er dan een andere locatie bezocht moet worden. Wanneer u als ouder belangstelling heeft en/of u zich wilt aanmelden hiervoor moet u dit zelf regelen. U neemt dan direct contact op met Kober kindercentra. Op de website Kinderopvang Kober kunt u diverse informatie vinden. Hierop worden onder meer de tarieven vermeld. Houdt u er rekening mee dat u via de belasting een aardige tegemoetkoming voor de kosten kunt krijgen.