Opvang

 

 

 

Overblijven

Alle kinderen eten tussen de middag op school. De pauze, die bestaat uit eten en drinken en buiten spelen wordt begeleidt door een overblijfouder en een eigen teamlid.

De overblijfouders ontvangen een vergoeding voor deze werkzaamheden.

De Appel is een gezonde school, dus we verwachten dat de kinderen een goede gezonde lunch bij zich hebben. Pizza, snoep en chips horen hier bijvoorbeeld niet bij.

 

De kosten voor het overblijven bedragen 22,50 per leerling per schooljaar.

Buitenschoolse Opvang Kober De Appel:

Voorschoolse en naschoolse opvang is  mogelijk binnen de muren van het schoolgebouw!

Kinderen worden in de ochtend naar de klas gebracht en na schooltijd weer opgehaald. Wel zo gemakkelijk en vertrouwd!

Voor schooltijd zijn de kinderen vanaf 7:30 welkom (in overleg vanaf 7:00) en na schooltijd tot 18:30.

 

Wil je weten wat de kosten zouden zijn?

Laat het berekenen door het Kober serviceteam: 076 5045600 of mail naar serviceteam@kober.nl

Kinderdagverblijf Domino

Wij zijn een klein kinderdagverblijf in Roosendaal met 3 verticale groepen van maximaal 16 kinderen per groep van 0 t/m 4 jaar. En 1 BSO groep voor maximaal 20 kinderen van 4 t/m 12 jaar. Uw kind wordt door onze gediplomeerde leidsters opgevangen in een huiselijke sfeer met ruime speel- en ontwikkelingsmogelijkheden. Hierbij kijkt Domino naar de wensen en behoeften van het individuele kind en verzorgt opvang op maat voor ieder kind.

 

Wij zijn van mening dat onze dienstverlening erop gericht moet zijn om de leef-, studie- en werkmogelijkheden voor u als ouder te vergroten. Flexibiliteit staat bij ons daarom hoog in het vaandel. Wij werken dan ook uitsluitend met uren en niet met dagdelen en u heeft geen verplichte afname van uren. Mocht er onverhoopt iets veranderen in uw leef-, studie- of werksituatie en u heeft extra opvang nodig, dan is één telefoontje genoeg en het is geregeld.

 

Omdat we vinden dat kinderopvang niet alleen kwalitatief goed moet zijn, maar ook betaalbaar, brengen wij u uitsluitend de uren in rekening die u opgeeft, dit doen we zelfs tot op het kwartiertje af, zodat u nooit teveel betaalt. Wij rekenen ook geen inschrijfgeld.

 

Maar nog belangrijker vinden wij het om naast de u geboden flexibele oplossingen de kinderen een veilige en vertrouwde plek te bieden, d.m.v. een vaste groepsruimte, een vaste dagindeling en een vast team dat volgens een vast rooster werkt.

 

We hebben ook ruime openingstijden van 7.00 uur t/m 19.00 uur, zijn we ook vlakbij het centrum gelegen en vlakbij de oprit van de snelweg richting Bergen op Zoom, Rotterdam en Breda. Voor ouders die buiten Roosendaal werken is dit ideaal. U hoeft bij Domino pas de 20e van de maand uw rekening te voldoen. Dit omdat de belastingdienst de 15e van de maand uitbetaalt. Zo hoeft u niks voor te schieten.

 

Wij hebben al 18,5 jaar ervaring in de kinderopvang en doen dit met plezier. Als u weet wat goed is voor u en uw kind, dan kiest u natuurlijk voor Domino.

 

Nog 1 keer de voordelen van Domino voor u op een rijtje.

 

  Klein kinderdagverblijf met huiselijke sfeer.

  Opvang op maat voor uw kind door gediplomeerde leidsters.

  Ruime speel- en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw kind.

  Flexibele opvang met uren en geen verplichte afname.

  Ruime openingstijden 7.00 uur t/m 19.00 uur.

  Goede betalingsvoorwaarden.

  Geen inschrijfgeld.

  Goede locatie vlakbij centrum en oprit snelweg.

  Landelijke geregistreerd zie website Landelijk register kinderopvang

  18,5 jaar ervaring in de kinderopvang.

 

Als u meer wilt weten over Domino en/of u wilt een afspraak maken kunt u via de contactlink op onze website ( zie Info) contact opnemen. Een telefoontje mag natuurlijk ook.