Kennismaken

Uw kind, onze kracht

U bent op zoek naar een basisschool voor uw kind? Dan telt maar één ding: u wilt een school waar uw zoon of dochter helemaal tot zijn of haar recht komt. En dus gaat u op zoek naar een school die aanvoelt wat uw kind nodig heeft en het onderwijs op hem of haar afstemt. Herkent u zich hierin? Dan heten wij u van harte welkom op KPO-basisschool De Appel.

 

Als school zijn wij gelegen in het stadsdeel ‘De Westrand’, een multiculturele wijk. Onze leerlingen komen uit diverse culturen en hebben allemaal hun eigen verhaal. Onze jarenlange ervaring met deze verschillen maakt dat wij erg goed in staat zijn om in te spelen op de individuele behoeftes van ieder kind. Onze slogan luidt dan ook niet voor niets: ‘De kracht van kleur.’

Om onze school beter te leren kennen, laten wij u graag kennis maken met onze vier pijlers:

 

  • Positief: wanneer leerlingen, leerkrachten en ouders op een respectvolle, stimulerende manier met elkaar omgaan, bereiken we samen meer.
  • Kleurrijk: als multiculturele school omarmen wij de verschillen in onze leerlingen en halen wij er juist onze kracht uit. Wij zijn erg goed in staat om in te spelen op de individuele behoeftes van ieder kind.
  • Veelzijdig: ons onderwijsprogramma is zo ingericht dat ieder kind leert op zijn of haar eigen niveau en manier.
  • Uitdagend: wij blijven onszelf, onze leerkrachten, onze leerlingen en hun ouders stimuleren om zichzelf verder te ontwikkelen. 

 

Alles op De Appel is erop gericht onze leerlingen te laten opgroeien tot jongeren met voldoende zelfvertrouwen, ruime kennis en stevige sociale vaardigheden. Ook uw kind helpen wij graag bij zijn of haar ontwikkeling. Heeft u interesse in een verdere kennismaking met ons? Dan bent u van harte welkom op onze school.