Schoolsportvereniging De Appel

Schoolsportvereniging De Appel is een gezamenlijk project van KPO Basisschool De Appel en Sportservice Noord-Brabant. Doel is zowel onder als na schooltijd een breed aanbod bewegingsonderwijs te bieden aan de kinderen uit de wijk Westrand.

 

Download hier het inschrijfformulier voor de Schoolsportvereniging groep 1 en 2

Download hier het inschrijfformulier voor de Schoolsportvereniging groep 3 en 4

Download hier het inschrijfformulier voor de Schoolsportvereniging groep 5 t/m 8

 

Voor het schooljaar 2020-2021  bieden wij het onderstaande sportaanbod aan:

 

Activiteitenoverzicht Schoolsportvereniging De Appel 2020 2021

 

dag

tijd

sport

locatie

doelgroep

aanbieder

start

maandag

15:30-16:30

Beweegactiviteit

bovenbouw

Gymzaal de Kameleon

Groep 5,6,7,8

Fanny

SSV De Appel

28/9

woensdag

13:15-14:00

Sport en spel

Voor kleuters

Speelzaal De Appel

Groep 1 en 2

SSV De Appel

30/9

vrijdag

13:15-14:00

Sport en spel voor de middenbouw

Speelzaal De Appel

Groep 3 en 4

SSV De Appel

2/10

 

 

Prijs:

  • 1 sport: heel jaar, iedere week : 45,-

 

Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het halen en brengen van en naar de sportlocatie.

Vanwege het COVID-19 protocol zijn ouders nog niet toegestaan in de school en daarom vragen wij u om uw zoon/dochter (groep 1 t/m 4) op het schoolplein bij de sportdocent te brengen en hem of haar ook weer op het plein op te komen halen.

 

Voor ouders die vanwege hun financiële situatie deze bedragen niet kunnen betalen bestaat de mogelijkheid een tegemoetkoming aan te vragen bij Stichting Paul.

 

Stichting Paul is een Roosendaals initiatief, dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten.Er is gebleken dat in steeds meer gezinnen de ouders de contributie van de sportvereniging niet meer kunnen betalen en/of zij kunnen de kosten van de aanschaf van sportkleding en materiaal niet langer dragen.

 

Sport is juist zo belangrijk voor kinderen om samen met leeftijdgenootjes plezier te hebben op een gezonde manier en sport draagt bij aan de bevordering van de gezondheid en de prestaties op school. Is dit door omstandigheden niet (geheel) mogelijk dan probeert Stichting Paul hierin financieel te ondersteunen.

 

Stichting Paul zamelt geld in om deze kinderen tot 18 jaar de kans te bieden een sport te (blijven) beoefenen. Om dit doel te bereiken heeft Stichting Paul al een aantal succesvolle fundraise activiteiten ontplooid en is Stichting Paul voortdurend in actie om sponsoren te enthousiasmeren om hierin bij te dragen. Stichting Paul werkt samen met de gemeente Roosendaal, het Jeugd Cultuur Fonds en Stichting Leergeld.

 

Meer informatie en/of een tegemoetkoming aanvragen? zie www.stichtingpaul.nl