Inloopspreekuur consultatiebureau (TWB)

Een wekelijks inloopspreekuur van het consultatiebureau, op donderdag van 11.00 -11.30 uur, op basisschool de Appel.

Zorg voor ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wij, Jenny de Rooij en Annemarie Slaats, zijn de jeugdverpleegkundigen van het consultatiebureau  in de wijk “de Westrand”.  Samen met onze jeugdarts  Hellin van der Heyden dragen wij samen met u de zorg voor de gezondheid, opvoeden en opgroeien van uw kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Op het consultatiebureau werken jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen. Samen met ouders volgen wij gedurende de eerste 4 jaar de groei, gezondheid en ontwikkeling van jullie kindje. Hiervoor bezoek je regelmatig op afspraak  het consultatiebureau. Zo kunnen eventuele groei- of ontwikkelingsstoornissen vroegtijdig worden gesignaleerd, of opvoedvragen besproken worden. Indien meer zorg nodig is kan het consultatiebureauteam je naar de juiste hulpverlener verwijzen.

De locatie waaruit wij werken is gevestigd in de Zorgboulevard, op de eerste etage van het Kellebeek -college.  Adres: Oostelijke Havendijk 1, Roosendaal.

Vanaf donderdag 3 december gaan wij een wekelijks een inloopspreekuur houden op basisschool de Appel, naast de peuterspeelzaal. U bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 11.30 uur. U kunt uw kindje komen wegen en u vragen stellen. Tijdens schoolvakanties zijn wij op deze locatie ook te bereiken.

Meer info over het consultatiebureau in Roosendaal kunt U vinden op www.twb.nl/consultatiebureau.

U bent van harte welkom en wij kijken naar u uit

Vriendelijke groet,

Team jeugdgezondheidszorg van TWB